![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 404 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 242 Car: E46 Engine: M54 ![]() |
Am si eu o intrebare: in momentul cand sunt in mers se aud la un moment dat trei bipuri scurte. Calculatorul nu imi afiseaza nimic. Nu pot sa leg semnalul sonor de nimic. Masina nu isi schimba mersul si nici semnalul sonor nu se mai aude dupa aceea.
Cred ca este un fel de avertisment, dar nu ma prind ce sunt avertizat. Ma poate "lumina" cineva ? Mi-e teama sa nu fie ceva grav peste care trec fara sa fac nimic. Masina e un e34 din '91, 192 cai. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 48 Joined: 3-March 06 From: SB Member No.: 205 ![]() |
nu pot sa fiu sigur daca e de la frana, eu ti am spus de frane pt ca asta stiu din experienta mea de la mai multe masini cand vine vorba de 3 bip-ri.abs ul intra in functiune la o anumita viteza(f mica).mie, la diverse modele mi s a aprins din mers, dupa franare, sau de pe loc(dar asta cand nu mai mergea deloc la merc).
-------------------- BMW M535i, Toyota Carina Bi-Turbo
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 12:03 PM |