![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 88 Joined: 1-April 06 From: Zalau-Cluj Napoca Member No.: 238 ![]() |
am si eu o intrebare.....ce trebuie sa fac schimb numerele vechi de pe o masina?
costa mult? am gasit un bmw (cred k seria 3) super tare.....am si ceva poze cu el...dar nu prea stiu cum sa pun mai multe....I need a little help :prayer: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 871 Joined: 23-October 05 From: bucuresti Member No.: 49 Car: E30 Engine: S54 3.2 343 cp ![]() |
QUOTE (HUT) fratilor daca are numere vechi de genul x-b-xxxx masina aia nu are carte de identitate. ca sa-i faci carte trebuie sa te duci cu ea la RAR si sa fie supusa inspectie tehnice gen ITP de catre RAR. tipii sunt foarte exigenti iar masina aia nu pare intr-o stare prea buna. are carte de identitate, dar veche. si daca vrei sa-i schimbi cartea si talonul, si implicit sa-i iei numere noi trebuie sa faci rar-ul si itp-ul, DAR din moment ce ii schimbi propietarul oricum le faci, deci nu e nici o diferenta.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 07:28 PM |