![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Am descoperit in week-end (cu masina suspendata) ca una din rotile din spate are joc (mare dupa parerea mea) ca si cum nu ar fi stranse prezoanele.
Cam cat de sinucigas trebuie sa fiu ca sa mai merg cu ea pe strada? Imi va sari roata, sau o ajuta planetara sa stea la locul ei? :ninja: -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 821 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 18 Car: E21 Engine: M20 2.3 143CP ![]() |
QUOTE (Darren) QUOTE (comisaru) daca trebuie doar sa schimbi puntea care are bucsile montate, eu zic sa apelezi la cineva priceput (eventual Gabitza) care n-o sa te taxeze cat te taxeaza un service. Nu-i o operatiune asa de delicata incat sa necesite scule pe care le gasesti doar in service-uri(prese si mai stiu eu ce...)
Pai puntea pe care o am acum pe masina e montata de Gabitza, dar intre timp am devenit si eu priceput. Problema e ca nu am uneltele necesare si mi s-ar parea o aventura cam mare sa schimb puntea pe trotuar. De ex, nu as dori sa dau cu barosul in planetare in fatza blocului, as prefera o presa, iar suruburile care prind planetarele in diferential sunt mai deosebite si nu posed cheie pentru ele. Oricum trebuie sa procur si puntea mai intai, eram curios doar cat ar insemna la service. daca vrei te ajut eu, o presa putem sa cumparam pt scos planetara din flansa si cheie pentru desfacut planetara am eu -------------------- BMW E21 323i 2.3l K-Jetronic, 17" Alpina
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 11:40 PM |