![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 261 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 34 ![]() |
Imprumut pt vreo 2 ore. Un tampit de politai a binevoit sa imi salte talonul pe motiv ca: am cauciucurile prea late si nu corespund cu ce e pe hartie. Asa ca am nevoie de 4 cauciucuri cu tot cu jenti pt a putea sa imi iau talonul de la idioti.Dimensiunea necesara 195/60/14.
PLEASE HELP ME!!!!!! :crybaby: :crybaby: :crybaby: -------------------- BMW 320 i, 129hp, '88
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 261 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 34 ![]() |
QUOTE (ve) QUOTE (speed) QUOTE (florin83) asta e tot? decat ai fost cu masina, ai dat banii si ti-au trecut alea in carte/talon?
nu ti-a mai controlat si altceva la masina? Initial eu m-am dus cu cauciucurile de 195/60/14 sa le vada aia de la RAR si sa imi puna stampila pe dovada sa pot sa imi iau talonul. Ei au bagat-o pe rampa, au verificat seriile, s-au uitat la cauciucuri si mi-au pus stampila cu pricinape dovada; lucru ce m-a costat aprox 2 ore cu tot cu drum si 7.4 RON. Dupa ce m-am vazut cu stmpila, l-am intrebat pe inginerul de acolo ce ar trebui sa fac pt a-mi trece in talon rotile mele. M-a intrebat ce dimensiuni vreau sa imi treaca in carte, i-am zis 205/40/17 pe fata si 225/40/17 pe spate, el s-a uitat pe niste tabele si a zis ca poate sa imi scrie 205/40/17 pa fata si 225/35/17 pe spate ca asa reiesea din tabel(cica diametrele rotilor fata cu cele de pe spate trebuie sa fie egale). Am acceptat, am platit 47.5 RON si in 15 min s-a facut modificarea. La ce are RAR ai facut toata treaba? Grivita sau Voluntari? Sau nu conteaza? Grivita -------------------- BMW 320 i, 129hp, '88
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 04:53 AM |