![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 261 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 34 ![]() |
Imprumut pt vreo 2 ore. Un tampit de politai a binevoit sa imi salte talonul pe motiv ca: am cauciucurile prea late si nu corespund cu ce e pe hartie. Asa ca am nevoie de 4 cauciucuri cu tot cu jenti pt a putea sa imi iau talonul de la idioti.Dimensiunea necesara 195/60/14.
PLEASE HELP ME!!!!!! :crybaby: :crybaby: :crybaby: -------------------- BMW 320 i, 129hp, '88
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 318 Joined: 4-November 05 From: Bucuresti Member No.: 87 Car: E39 530d Engine: M57 ![]() |
QUOTE (jaffar) n-are importanta. atita vreme cit nu esti in regula, te-au ars. la noi este inca valabil dpdv legal sa-ti dea amenda pentru mai multe nereguli chiar daca te-a oprit pentru una sau pentru "control de rutina". daca circuli corect ai dreptul sa circuli cu alte roti ? sau cu alt motor, daca extindem ? sau cu alte tobe ? sau cu folii ? sau cu mai stiu eu ce rachete sau senile ? nu cred
![]() cit despre spaga, v-a cerut cineva spaga si v-ati simtit atit de revoltati pentru ca nu vroiati sa le dati ? e simplu: numele, gradul, plingere la anti-coruptie. ia incercati, cind va opreste unul asa cu tupeu mare si degeaba sa-l intrebati numele si gradul, sa vedeti cum devine politicos si se conformeaza cu regulamentul. spaga exista pentru ca NOI o perpetuam, si neregulile la fel. ne e lene sa dam 30 ron (speed, n-am nimic cu tine ![]() ![]() la ce te referi cu cei 30 ron? ce presupune exact sa treci rotile in talon? un nou RAR? din nou noxe, etc. e tare nasol cu noxele alea ca o tureaza de o ia naiba (5500 rpm in cazul meu si e diesel) si desi nu scoate fum parca vad ca nu ies noxele. sau e doar o taxa si gata? -------------------- Ex '85 524td E28, USA Model
Actual 2003 530D, E39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 05:58 PM |