![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 261 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 34 ![]() |
Imprumut pt vreo 2 ore. Un tampit de politai a binevoit sa imi salte talonul pe motiv ca: am cauciucurile prea late si nu corespund cu ce e pe hartie. Asa ca am nevoie de 4 cauciucuri cu tot cu jenti pt a putea sa imi iau talonul de la idioti.Dimensiunea necesara 195/60/14.
PLEASE HELP ME!!!!!! :crybaby: :crybaby: :crybaby: -------------------- BMW 320 i, 129hp, '88
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 261 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 34 ![]() |
Multumesc mult pt sfaturi si ajutor. Azi m-a sunat 316i si imi imprumuta rotile lui, asa ca am rezolvat problema asta. Acum stie cineva daca exista vreun program la Candiano Popescu (nu stiu daca am scris corect, dar stiti voi despre ce e vorba) sau daca imi pot recupera talonul si sambata?
Oare in cat timp o ajunge talonul meu de la astia de la Ilfov la Candiano (iar nu stiu daca am scris corect, dar ce mai conteaza)? -------------------- BMW 320 i, 129hp, '88
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 10:13 AM |