![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
Dupa cum probabil stiti un nou sezon de F1 va incepe curand.Si BMW va participa cu motoarele sale care vor echipa echipa SAUBER.Pilotii sunt Nick Heidfeld si Jacques Vilneuve.
Ce parere aveti despre piloti? Credeti ca motorul BMW isi va face treaba mai bine decat la Williams? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 26 Joined: 4-March 06 From: I A S I Member No.: 214 ![]() |
Hmm, despre Vilneuve nu-mi pot face o parere, a fost campion mondial dar nu a mai facut mai nimica in rest. A avut citeva sclipiri dar nu este constant. Oricum Vilneuve a ramas la BMW-Sauber (viitoare BMW) numai datorita contractului pe care l-a semnat cu Sauber... sa vedem.
Heidfeld este bun, din aceasta cauza l-au luat BMW dupa ei. Cit despre motorul BMW cred si sper ca o sa faca o figura frumoasa. Marea problema a motoarelor din sezonul asta va fi, la fel ca si anul trecut, fiabilitatea. Mie personal aceasta regula care obliga folosirea aceluiasi motor pentru doua curse mi se pare o prostie. -------------------- Always happy landings
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th August 2025 - 02:56 PM |