![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Pe daewooclub.ro am gasit un topic legat de becurile din titlu
Pana sa ma apuc sa "investesc" intr-o instalatie de xenon, as incerca si niste solutii mai ieftine pt o lumina mai buna noaptea Nu prea sunt multumit de cum se comporta farurile dela E36.. O sa ma duc sa le reglez, dar in acelasi timp vreau sa pun si niste becuri mai bune (tot de 55/60W sau cat naiba sunt) Intrebare: becurile sunt universale? Trebe sa iau unele "speciale" care sa mearga la E36? Voi ce upgrade ati facut/face in directia asta? -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 119 Joined: 31-October 05 From: Constanta Member No.: 73 ![]() |
@Iulika: citeste bine pe daewooclub ca pentru blocurile optice cu faza lunga si scurta pe acelasi bec trebuie H4. Dar sambata la intalnirea saptamanala am ajuns la concluzia(nu eu, altii care se pricep) ca pe E46 trebuiesc H1 spre ex
![]() Din cate a scris un tip cu astra G pe un alt forum ar trebui sa scrie pe becuri, lui cica ii trebuie H7 ![]() Concluzie: incearca sa afli de la Aspad o lista de compatibilitati pentru bmw ![]() PS: la H4 un bec costa 200.000 ROL deci doo bece costa 400.000 ![]() -------------------- Just Me & MySelf!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 01:55 PM |