![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Z4 Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 748 Joined: 26-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 Car: exE46 325Ti Engine: exM54TU 2.5 192cp ![]() |
Salut,am o problema;am inelele dar nu stiu unde sa le montez. :bashwall: Ma puteti ajuta si pe mine?Sunt din Bucuresti.Merci
-------------------- exE46 325Ti, Silver metallic.
Suzuki GSR600 B-King K7,Blue ; Kawasaki ZZR1400A 2008,Metallic Midnight Sapphire Blue ; Sachs MadAss125 2009,Matte Black. Motocicleta mea Suzuki GSR600 Motocicleta mea Kawasaki ZZR1400 Motoreta mea Sachs MadAss125 Acoperisul meu de iarna: Green Cozy Tico ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Nu ai primit si instructiuni impreuna cu inelele?
In teorie montajul lor e cam asa: 1. demontezi farul de pe masina 2. dezasamblezi farul (probabil va trebui copt in cuptor pentru a se inmuia siliconul cu care e lipit 3. montezi inelele pe blocul optic (sper ca ai sistemele de prindere pentru E46, altfel va trebui inventat o inginerie cu poxipol sau ceva in genul asta) 4. asamblezi farul la loc avand grija sa scoti firele de la inele prin capacele din spatele blocului optic 5. montezi farul pe masina 6. conectezi firele de la inele in ballast (daca sunt CCFL) si conectezi firele de la ballast in blocul de relee, sau direct in mufa de conexiuni electrice ale farului (depinde de ce piese mai ai impreuna cu kitul de angel eyes). Daca ai mufa plug&play se conecteaza direct in mufa. 7. Faci aceleasi operatiuni si la celalalt far, si astepti sa se faca noapte :unibrow: -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:35 PM |