![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 3 Joined: 27-October 05 From: Bucureshti Member No.: 67 ![]() |
Cand vroiam sa intru intr-o benzinarie......ashteaptam sa se elibereze ...traficu din sens opus....sa trec...dupa vre-un minut de ashteptare..a intrat un clio in plina viteza in spatele meu...de m-a aruncat peste 2 benzi ,shi.....boul dreaq!!!!
Acum imi face ala mashina, da are asigurare obligatorie doar......shi tre sa-mi caut yo un service care are contract cu asirom shi care sa mi-o faca fara sa dau yo bani la inceput....daca intzelegetzi ce vreau sa zic....help me:( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 93 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 10 ![]() |
mda...sincer imi pare rau...si eu am trecut de 2ori prin asa ceva la interval de un an..mi-am reparat masina pe RCA la Asirom si nu-ti recomand sub nici o forma...a iesit masina atunci aiurea rau...nu au service-uri pt reparat bmw iar ce ai tu acolo e grav...sigur ai nevoie sa tragi caroseria (par stalpii plecatzi) ca sa nu mai vb de punte spate...iti recomand service-ul AllCars din com Frumusani...nu rade...si eu am ras cand m-au trimis anu asta cei de la Tiriac acolo(tot RCA) dar sunt cei mai buni la tinichigerie vopsitorie ...desi apare ca service de dacii crede-ma ca la ce masini am vazut acolo ..o sa ramai shocat...au 2 mese de tras caroseria, plus ca sunt printre putinele service-uri autorizate RAR pt recarosare...mie mi-au facut masina belea...mai bine decat Filaret AB si orice alt service...lucreaza repede, f bine, ei se ocupa de tot ce inseamna dosar de constatare, ok-ul la ordinul de plata...tu doar iti iei masina si pleci...daca vrei iti iau masina si d'acasa si ti-o aduc reparata...daca ai incredere...deci eu n-am crezut prima oara sa exista in romania un service corect care sa faca si treaba buna...pacat ca nu fac si mecanica...sfatul meu e sa dai un tel si sa vb cu d-na Darie (o sa razi e experta in bmw-uri...o sa vezi) si sa intrebi daca lucreaza cu Asiromul daca nu fa un efort si fa-o pe regie proprie ca e nasol ce ai patzit tu acolo...eu iti recomand acest service din propria experientza... trecuta prin "reparatzii" pe RCA la Asirom la service Radacini...doamne cat am tras cu ei atunci m-au tzinut 3 luni aiurea si si-au batut joc de masina, mi-au spart prostii parbrizu cand masina era in service...si mai multe tampenii mi-au facut...nu te sfatuiesc la Asirom ..incearca la AllCars: 0722.577.795 ...
-------------------- BMW 318is E36 – I WAS BORN FREE, NOW I’M EXPENSIVE
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 04:37 AM |