![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 3 Joined: 27-October 05 From: Bucureshti Member No.: 67 ![]() |
Cand vroiam sa intru intr-o benzinarie......ashteaptam sa se elibereze ...traficu din sens opus....sa trec...dupa vre-un minut de ashteptare..a intrat un clio in plina viteza in spatele meu...de m-a aruncat peste 2 benzi ,shi.....boul dreaq!!!!
Acum imi face ala mashina, da are asigurare obligatorie doar......shi tre sa-mi caut yo un service care are contract cu asirom shi care sa mi-o faca fara sa dau yo bani la inceput....daca intzelegetzi ce vreau sa zic....help me:( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 46 Joined: 19-October 05 Member No.: 28 ![]() |
Urata kovitura :crybaby:
Cel mai bine cere la Asirom lista de service-uri. Si pregateste-te de asteptare si nervi. Vezi ca mai ai o posibilitate: in regie proprie. Oricum, ia intai lista de service-uri si mergi si vorbeste cu ei. Procedura standard este: -service-ul face o constatare si un deviz. -devizul e trimis la soc. de asigurari pt. aprobare -daca se aproba, serviceul iti face masina Probleme (reale): - service-ul munceste la un deviz 2 saptamani si de obicei umfla preturile; - unii tzarani - de ex. Bilal - te pun sa platesti constatarea si devizul daca n-o repari la ei. - soc. de asigurari sta si ea vreo doua saptamani sa spuna daca e de acord cu devizul - service-urile nu elibereaza masina pana nu primesc banii Una peste alta, poti sa stai si 3-6 luni pana iti vezi masina inapoi. Sfatul meu este: mergi la service-ul tau si vezi dat ar costa reparatia. Mergi la un service agreat cat mai nesimtit si lasa-i sa umfle devizul la maxim Cu devizul umflat mergi si negociaza cu soc. de asigurari, poti sa obtii chiar putin mai mult decat face reparatia. Mergi pe regie proprie, ia banii si du-te la serice-ul tau sa-ti faci masina. Intre timp, pune mana si citeste legea asigurarilor si fii pregatit sa dai telefoane de 3 ori pe zi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 02:22 AM |