![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
... un matiz !!!
fratilor, explicati-mi va rog frumos si mie, cum e posibil sa conduci asa ceva !?!? nu comentez foarte tare ca nu vezi nimic (decit in oglinzi, care mi se par super, vezi si roata din spate perfect) sau ca stai ca pe taburet, dar CUM se poate conduce ? vitezele I si II sint efectiv sub piciorul drept ![]() ![]() ![]() cind m-am dat jos din el si am simtit pamint solid sub picioare, parca m-am nascut din nou, am fost asa de fericit ! :finger: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
eu nu am condus nici un matiz, dar am mers (ca pasager) cu mai multe, cand sunt noi sunt silentioase si merg binisor (prin oras - in afara nu am avut ocazia sa incerc), dar cu cat acumuleaza km incep sa scartaie din toate incheieturile
Ce ma deranjeaza la ele este senzatia de nesiguranta - eu unul nu m-am simtit in largul meu in acea masina, pare din carton ![]() -------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:09 AM |