IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> azi am condus...
Guest_jaffar_*
post Feb 23 2006, 10:22 PM
Post #1

Guests

... un matiz !!!

fratilor, explicati-mi va rog frumos si mie, cum e posibil sa conduci asa ceva !?!? nu comentez foarte tare ca nu vezi nimic (decit in oglinzi, care mi se par super, vezi si roata din spate perfect) sau ca stai ca pe taburet, dar CUM se poate conduce ? vitezele I si II sint efectiv sub piciorul drept laugh.gif laugh.gif laugh.gif

cind m-am dat jos din el si am simtit pamint solid sub picioare, parca m-am nascut din nou, am fost asa de fericit ! :finger:
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Ionut
post Feb 24 2006, 09:15 AM
Post #2

100% BMW corupt

Group: Insiders
From: Bucuresti
Member No.: 29
Car: BMW E46 318I 2002
Engine: N42 2.0 143CP

QUOTE (jaffar)
... un matiz !!!

fratilor, explicati-mi va rog frumos si mie, cum e posibil sa conduci asa ceva !?!? nu comentez foarte tare ca nu vezi nimic (decit in oglinzi, care mi se par super, vezi si roata din spate perfect) sau ca stai ca pe taburet, dar CUM se poate conduce ? vitezele I si II sint efectiv sub piciorul drept laugh.gif laugh.gif laugh.gif

cind m-am dat jos din el si am simtit pamint solid sub picioare, parca m-am nascut din nou, am fost asa de fericit ! :finger:

hai sa-ti explic eu cum merge un matiz....intradevar pentru un om cu multe kg nu prea e o masina confortabila, dar pentru unii ca mine cu 67kg, e perfecta...pentru o masina cu un motor de 800cmc trage foarte bine, vitezele se schimba usor, se parcheza simplu si oriunde, e perfecta pentru oras...ce sa mai e ok pentru BUCURESTI....dar daca e sa mergi cu ea in afara orasului, deja e alta poveste....nu e stabila, e zgomotoasa, daca mergi cu 4 persoane in masina, adio depasiri, bagaje nu ai unde sa cari, deci nu o recomand...dar pentru oras e perfecta... :nod:

--------------------

ex...e36 316i
ex...e30 327i
ex...e46 318i
ex...e60 520i

today just off-road - Navarone
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 01:09 AM