![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
... un matiz !!!
fratilor, explicati-mi va rog frumos si mie, cum e posibil sa conduci asa ceva !?!? nu comentez foarte tare ca nu vezi nimic (decit in oglinzi, care mi se par super, vezi si roata din spate perfect) sau ca stai ca pe taburet, dar CUM se poate conduce ? vitezele I si II sint efectiv sub piciorul drept ![]() ![]() ![]() cind m-am dat jos din el si am simtit pamint solid sub picioare, parca m-am nascut din nou, am fost asa de fericit ! :finger: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
eu am invatat sa conduc(adica cand am mers pe bune cu o masina) pe un matiz. si mi so parut fina. avea servodirectie. o intorceam usor de tot.e belea masinutza. la 147 merge bine. dar sa nu incercati asta acasa. te simti intr-un submarin care cade ca un bolovan la fund. trepideaza asha oleaca. dar ai senzatii. si inca ceva. cine are matiz sa nu merarga prea tare cu ea ca ii zboara un plastik de la portiera din spate.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:50 AM |