![]() |
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
ceva drum Apuseni cu mers pe "forestiere" plus o incercare de mers pe un drum rupt de TAF-uri fiind cu sotia si fata in masina in final am renuntat daca pasioneaza pe cineva https://www.google.ro/maps/place/Poiana+Cal...2.8108742?hl=en dupa biserica dreapta ... se vedeau niste iurme si culema maps imi dadadea un traseu pe acolo
![]() ca si concluzii - masina nu "poate mai mult de 80-90 pe DN-uri, maxim 100 pe autostrada, ,maxim 30 pe drum forestier pietruit . Am reusit sa ies si de pe drumul rupt de TAF-uri desi coborarea a fost destul de dificila iar la urcare am preferat sa iau o ruta alternativa pe ultima parte a traseului ca si idee am mers poate 1200 metri dus si intors in o ora si 30 pierzand mult timp cu mersul in recunoastere pe jos . Cel mai mare dezavantaj a fost si este lipsa AC plus puterea redusa care nu permite o deplasare "lejera"pe autostrada. This post has been edited by alex230ro: Jul 20 2021, 12:40 PM -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 04:38 PM |