![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
-------------------- Baby Six
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Din ce am inteles la telefon, a luat 2 masini ori de la bunicul lui ori de la bunicul unui prieten, sa le restaureze. Tipul are un service in Iasi si e destul de cunoscut intre BMW-isti (probabil cei de pe forumul "celalalt"). Eu nu-l cunosc personal, dar din discutie nu mi-a dat nimic de inteles ca n-ar fi platit impozitul, masinile erau un "vis" recent de care nu se mai poate ocupa din varii motive.
Esti mai fericit cu explicatia "completa"? (si complet irelevanta din punctul meu de vedere) Ca sa fim intelesi: am sunat doar pentru ca mi-e mai usor sa ma duc eu sa-i fac poze in caz ca-i cineva de aici interesat de asa nebunie de proiect. Detalii despre acte se pot discuta la telefon. Si ca sa nu mai existe nici un dubiu asupra intentiilor mele: pot s-o iau, s-o restaurez, s-o trec prin rar si s-o inmatriculez ca vehicol istoric. Ce nu pot sa fac e sa platesc asa o operatiune. In momentul asta nici macar soarta xox-ului nu e prea clara. Sper ca te-am lamurit. ![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 04:17 AM |