![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Masina mea, pentru dezmembrat ori pentru tichet rabla, 3000ron.
Teoretic, motorul e rezervat pentru Lucian, el e ultimul cu care am vb despre asta. Nu stiu care-i legislatia pentru a da o masina la remat cu talonul retinut. Nu stiu daca primesc baietii masina fara motor. Ca dotari: scaune sport, volan sport, faruri a.e, bara facelift, spate nfl, trapa manuala (merge f bine) - toate geamurile sunt manuale, oglinzi, etc. Asigur transportul la Bucuresti doar daca vrea cineva ambele masini, altfel nu. Aici n-am unde s-o tai, deci aia e. La fel, se da ca n-am timp sa m-apuc sa le fac. Stau in parcare si sufera ![]() This post has been edited by xox: May 10 2013, 02:44 PM -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Sigur. Asta-i de anul trecut dar pot sa le fac pe zi inca vreo doua. Arata destul de 'banged up' in momentul asta, dar daca vrei ti le pot reconditiona destul de repede.
PS: repet, pentru dezmembrat amandoua masinile, le fac pachet si zboara pe platforma oriunde in tara. La inceputul anului n-aveam posibilitatea asta, dar acum este. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 03:02 AM |