![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 83 Joined: 17-October 09 From: Ro/Vs Member No.: 3,001 Car: E28 Engine: M10 90cai ![]() |
Salut!
Mi-am tras cotetz ![]() ![]() Va prezint noua mea jucarie... BMW 518 E28... Are oglinzi electrice... Jante pe 14"... Perdelute pt luneta... Nu are servodirectie... Are cateva zone cu rugina... dar nu e grav... -------------------- ex E36 M41 -> M51
ex E38 M60B40 actual rechin E28 518 :) ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 83 Joined: 17-October 09 From: Ro/Vs Member No.: 3,001 Car: E28 Engine: M10 90cai ![]() |
...aproape ca am terminat montarea interiorului de E38 pe rechin...bancheta mi-a dat ceva batai de cap dar s-a rezolvat...
@ Lucian - nu am avut cerere pt interiorul de e38 si nici sa-l dau de pomanu nu vreau...asa ca l-am montat pe masinuta mea Am intrat si in posesia unui casetofon BMW busyness RDS cu functie Mode pe care l-am legat la amplificatorul care a fost pe e38 Azi am primit si cutie de viteze Getrag in 5 trepte ![]() Intre timp am schimbat si stopul de pe partea dreapta pt ca avea semnalizarea sparta...am reusit sa adaptez si filtrul de aer... ...Vorba lui Lucian ![]() ![]() ................................................................................ .......... ...si acum incep intrebarile... 1. Cati litri de ulei (presupun ca ATF) intra in cutia Getrag in 5trepte pt motor M10? (nu am gasit niciun cod sau eticheta pe cutie in afara de inscriptia Getrag) 2. Am talon model nou...in carte sunt trecute doar anvelope 175R14... Sunt probleme daca pun jantele Styling 5 pe 16" care au fost pe e38? Ce dimensiuni pt cauciucuri recomandati? 3. Am schimbat termostatul si cred ca e blocat pe inchis...nu stiu daca senzorul de temperatura este bun sau daca indica bine pe bord pt ca cel mai mult a ajuns acul pe la 50-60 grade C. Ce e de facut? 4. Evacuarea e mai zgomotoasa si nu prea imi place ![]() -------------------- ex E36 M41 -> M51
ex E38 M60B40 actual rechin E28 518 :) ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,440 Joined: 8-February 07 From: Bucuresti/Oltenia Member No.: 625 Car: E 28; ex e12, e34 Engine: m10 pe gaz ![]() |
...aproape ca am terminat montarea interiorului de E38 pe rechin...bancheta mi-a dat ceva batai de cap dar s-a rezolvat... @ Lucian - nu am avut cerere pt interiorul de e38 si nici sa-l dau de pomanu nu vreau...asa ca l-am montat pe masinuta mea Am intrat si in posesia unui casetofon BMW busyness RDS cu functie Mode pe care l-am legat la amplificatorul care a fost pe e38 Azi am primit si cutie de viteze Getrag in 5 trepte ![]() Intre timp am schimbat si stopul de pe partea dreapta pt ca avea semnalizarea sparta...am reusit sa adaptez si filtrul de aer... ...Vorba lui Lucian ![]() ![]() ................................................................................ .......... ...si acum incep intrebarile... 1. Cati litri de ulei (presupun ca ATF) intra in cutia Getrag in 5trepte pt motor M10? (nu am gasit niciun cod sau eticheta pe cutie in afara de inscriptia Getrag) 2. Am talon model nou...in carte sunt trecute doar anvelope 175R14... Sunt probleme daca pun jantele Styling 5 pe 16" care au fost pe e38? Ce dimensiuni pt cauciucuri recomandati? 3. Am schimbat termostatul si cred ca e blocat pe inchis...nu stiu daca senzorul de temperatura este bun sau daca indica bine pe bord pt ca cel mai mult a ajuns acul pe la 50-60 grade C. Ce e de facut? 4. Evacuarea e mai zgomotoasa si nu prea imi place ![]() cumpara 2 litri de ulei pt. cutie de viteze manuala de la castrol. eu am luat amenda pt. roti mai mari la masina. masina nu are servo, deci orice roata mai mare inseamna efort suplimentar la volan + la masinile cu motoare mici greutatea in + la roata se simte la demaraj. |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Parca cutie se umple pana nu mai intre (cand e montat pe masina), are un buson de umplut pe lateral. Posibil sa fie fost odata o eticheta pe ea cu ce cere, dar poti sa vezi si ce fel de ulei sau atf iese din ea. Sau daca stii de pe masina este cutie, probabil te poate ajuta cineva cu acces la autodata sau alte minuni.
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 06:42 PM |