![]() |
![]() |
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 449 Joined: 31-May 08 From: timisoara Member No.: 1,669 Car: e39 Engine: 4.4 286CP ![]() |
Vand Bmw 540i e39,an 1997,215.000 km reali,motor 4400cmc V8 286 CP,full options cu cutie de viteze automata.masina este impecabila din punct de vedere tehnic si estetic.
Dotari: - interior piele cu incalzire in scaune,bancheta rabatabila - clima - navi mk3 + tv pe ecran 16:9 - interfata usb cu mp3 player - pilot automat - geamuri electrice fata+spate - servodirectie,abs - xenon Pretz: 5700 euro negociabil |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 76 Joined: 4-December 06 Member No.: 485 Car: ex- E28 Engine: M30 3.5 ![]() |
tm88rif, anuntul acesta de vanzare este aici cam de 5 luni. Il urmaresc cu interes, pentru ca il consider relevant pentru o veche pasiune de a mea: BMW-uri vechi cu motoare mari.
Evident, piata pentru astfel de BMW-uri este foarte slaba, in principal din cauza impozitului anual si a pretului benzinei. Eu cred ca cea mai buna sansa sa il vinzi la nivelul de pret cerut este sa incerci sa gasesti un cumparator din alta tara. Dar chiar daca 540i-ul e in stare tehnica perfecta, faptul ca provine din Romania ii reduce major credibilitatea. Pentru a-l vinde in Romania, cred ca, in contextul actual, ar fi potrivit sa incerci sa pleci de la un nivel de pret mult mai agresiv decat cel de acum si sa informezi deschis potentialii cumparatori asupra impozitului si consumului. Cand sunt toate cartile pe masa, e usor sa-ti faci calculele. Cunoscand costurile exacte, cineva ar putea considera masina ca fiind abordabila. Probabil ca ai investit mult timp, bani si pasiune in masina si, evident, chiar si 5000 Euro ti se par putini. Dar considera si faptul ca de cand ai publicat anuntul pana acum (5 luni), ai platit cca 600 Euro impozit la stat... Succes la vanzare. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th September 2025 - 09:47 PM |