IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Mercedes Club Romania - asociatzia posesorilor si pasionatzilor
doktor4carz
post Mar 14 2012, 05:48 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 3,685
Car: fara
Engine: fara

In ciuda celor ce se zic de eterna rivalitate Mercedes - BMW, eu imi fac datoria si anuntz si aici, pentru ca nu e vorba de rivalitatzi ieftine, ci de acumulare de informatzie utila in contextul fun-ului pe net... Dupa un chin de luni bune cu acte si timpenii si timp pierdut si nervi, am reushit ceea ce nimeni altzii din multzi care s-au batut cu pumnul in piept...sa infiintzez o asociatzie cu baza legala care sa reprezinte interesele proprietarilor de Mercedes in jegul asta de tzara. Invitatzia de a ne urmari este adresata oricarui pasionat, site-ul este la semnatura mea si, mai nou, am creat si un forum de discutzii, la http://www.mercedesbenzclub.ro/forum/index.php ...cam greu sa creezi forumuri de pe telefon, dar asta e viatza, timpul costa bani...

Pentru orice informatzii, exista doktor4carz[at]mercedesbenzclub[dot]ro...
Va ashtept cu interes...semnat, tovarashu presh...

--------------------
www.mercedesbenzclub.ro
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
doktor4carz
post Mar 15 2012, 05:59 PM
Post #2

0% BMW corupt

Mersi pentru asha-zisul vot de incredere... intr-adevar, ideea este veche, insa trag 17 ore pe zi cu biznisul meu, fac de 5 ani pe locomotiva, nu le pot face pe toate. Insa ma regasesc extrem de perseverent...

De vorbit...vorbesc chiar cum trebuie. Sint genul de om care tzi-o trinteshte in fatza la orice ora, nu ma ascund dupa deget si ashtept reciproca. Multa lume nu gusta asemenea exprimare...problema lor. Ce mi-e in gusha si in capusha...nu m-a facut nimeni cine am ajuns, nu dorm pe preshul de la usha nimanui si am realizat in anii mei cit nu realizeaza altzii intr-o viatza de om. Nu ma laud, este realitatea, iar modestia nu este apanajul meu...

Invitatzia a fost creata spre informare, spre imbogatzirea bagajului de informatzie tehnica si...spre fun. Tzin un forum mai...non-conformist, unde lumea se poate exprima liber, dar ELEGANT. Si, din moment ce, prin cele peste 300 de mashini detzinute, s-au aflat nishte E23, un E34 si un E12...parca ash avea ce sa caut pe aici...zic si io, nu dau cu paru'...

Care feisbuceshte, am facut si d-asta... http://www.facebook.com/MercedesBenzClubRO ...o idee pe care o recomand adminului, daca nu exista inca asha ceva si la voi...foaaaaaaarte util.

This post has been edited by bartro: Mar 15 2012, 06:29 PM

--------------------
www.mercedesbenzclub.ro

+Quote Post
bartro
post Mar 15 2012, 06:28 PM
Post #3

zijdelings geïnteresseerd

Group: Super Moderators
From: around here
Member No.: 530
Car: 114 2002 / E12 528
Engine: M10 100cp / M30 165cp

QUOTE (doktor4carz @ Mar 15 2012, 05:59 PM) *
... facebook ...

Acolo ai scris mai frumos wink.gif

--------------------
Black heart scarring darker still
To keep up with me
You've got to walk like a panther tonight

+Quote Post
doktor4carz
post Mar 16 2012, 09:44 AM
Post #4

0% BMW corupt

QUOTE (bartro @ Mar 15 2012, 06:28 PM) *
QUOTE (doktor4carz @ Mar 15 2012, 05:59 PM) *
... facebook ...

Acolo ai scris mai frumos wink.gif

Cred ca am injurat de totzi sfintzii vreo doua ore cu diacriticele anusului...daca ar fi sa scriu si pe forum la fel, cred ca m-ash spinzura in mod categoric...asha scriu de o viatza, am o viteza incredibila, scriu la secunda daca e nevoie, calul batrin nu il mai invetzi sa mearga in buiestru...

--------------------
www.mercedesbenzclub.ro

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 09:31 AM