![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 11 Joined: 29-November 10 From: Bucuresti Member No.: 3,685 Car: fara Engine: fara ![]() |
In ciuda celor ce se zic de eterna rivalitate Mercedes - BMW, eu imi fac datoria si anuntz si aici, pentru ca nu e vorba de rivalitatzi ieftine, ci de acumulare de informatzie utila in contextul fun-ului pe net... Dupa un chin de luni bune cu acte si timpenii si timp pierdut si nervi, am reushit ceea ce nimeni altzii din multzi care s-au batut cu pumnul in piept...sa infiintzez o asociatzie cu baza legala care sa reprezinte interesele proprietarilor de Mercedes in jegul asta de tzara. Invitatzia de a ne urmari este adresata oricarui pasionat, site-ul este la semnatura mea si, mai nou, am creat si un forum de discutzii, la http://www.mercedesbenzclub.ro/forum/index.php ...cam greu sa creezi forumuri de pe telefon, dar asta e viatza, timpul costa bani...
Pentru orice informatzii, exista doktor4carz[at]mercedesbenzclub[dot]ro... Va ashtept cu interes...semnat, tovarashu presh... -------------------- www.mercedesbenzclub.ro
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 11 Joined: 29-November 10 From: Bucuresti Member No.: 3,685 Car: fara Engine: fara ![]() |
Mersi pentru asha-zisul vot de incredere... intr-adevar, ideea este veche, insa trag 17 ore pe zi cu biznisul meu, fac de 5 ani pe locomotiva, nu le pot face pe toate. Insa ma regasesc extrem de perseverent...
De vorbit...vorbesc chiar cum trebuie. Sint genul de om care tzi-o trinteshte in fatza la orice ora, nu ma ascund dupa deget si ashtept reciproca. Multa lume nu gusta asemenea exprimare...problema lor. Ce mi-e in gusha si in capusha...nu m-a facut nimeni cine am ajuns, nu dorm pe preshul de la usha nimanui si am realizat in anii mei cit nu realizeaza altzii intr-o viatza de om. Nu ma laud, este realitatea, iar modestia nu este apanajul meu... Invitatzia a fost creata spre informare, spre imbogatzirea bagajului de informatzie tehnica si...spre fun. Tzin un forum mai...non-conformist, unde lumea se poate exprima liber, dar ELEGANT. Si, din moment ce, prin cele peste 300 de mashini detzinute, s-au aflat nishte E23, un E34 si un E12...parca ash avea ce sa caut pe aici...zic si io, nu dau cu paru'... Care feisbuceshte, am facut si d-asta... http://www.facebook.com/MercedesBenzClubRO ...o idee pe care o recomand adminului, daca nu exista inca asha ceva si la voi...foaaaaaaarte util. This post has been edited by bartro: Mar 15 2012, 06:29 PM -------------------- www.mercedesbenzclub.ro
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
Cred ca am injurat de totzi sfintzii vreo doua ore cu diacriticele anusului...daca ar fi sa scriu si pe forum la fel, cred ca m-ash spinzura in mod categoric...asha scriu de o viatza, am o viteza incredibila, scriu la secunda daca e nevoie, calul batrin nu il mai invetzi sa mearga in buiestru... -------------------- www.mercedesbenzclub.ro
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:31 AM |