![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 11-November 05 Member No.: 96 ![]() |
Salut!
De ce M3 E30 este considerata o masina nesigura? Offtopic: Ati vazut filmul cu pustiul de 15 ani care a furat un M3 E30 in Sua? I-a facut varza pe politisti! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 13 Joined: 12-February 06 From: Chi town Member No.: 186 ![]() |
Mersi mult!! Si mie impare bine sa fiu aici.
M3'ul lovit nu a mai putut fii salvat, dar motorul, cutia/viteza, suspensia, si celelalte au fost puse intun altul gol. macar inca unul a putut fii inviat ![]() Despre acela nou, il folosesc in weekends si la track (scuza nu stiu cuvintul romanesc). Suspensia - Coilovers AC Schnitzer /Adjustable Sway bars/ Adjustable Chamber plates Fuel Management System SuperSprint Exhaust Jim Comforti Performance Chip 19# Fuel Injectors....si blah, blah bla, cam va dati seama ce trebuie pe un M3, sa fie pus pe track. Pe dyno am reusit 215 cai. Proiecte in viitor sint, sa schimb motorul de la 2.3 la 2.5. Sa adaug Alpha N Map Navigation (48MM TB + carbon fiber Air Box) , si sa adaug EVO 3 bara, si aripa pe spate., ma rog, daca fondurile imi permit. Cum se stie DTM piese nu se dau fara sa nu schim o mana sau un picior pentru ele. Am sa incerc sa vin in Romania, prin Mai, dupa 8 ani, si sper ca o sa existe BMW Treffen.... Chow pentru acum, Dan -------------------- Dan
DTM- "Unsere sport heißt Perfektion" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 09:03 AM |