![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 11-November 05 Member No.: 96 ![]() |
Salut!
De ce M3 E30 este considerata o masina nesigura? Offtopic: Ati vazut filmul cu pustiul de 15 ani care a furat un M3 E30 in Sua? I-a facut varza pe politisti! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 13 Joined: 12-February 06 From: Chi town Member No.: 186 ![]() |
Salut!!
Am dat de site acesta acum citeva zile. Imi pare bine sa vad ca se gasec bmw enthusiasts si in Romania. Eu locuesc in Chicago, si aici se mai gasesc inca 6 members care au E30 M3's, dar nici unul din ei nu sint Romani. Romani aci favoreaza E36 si E46 M3's. Dar toti stim ca the Real M3 este E30 M3.. :unibrow: (sper ca nu deschid o cutie de rime) anyways adaug si eu 2 cenci si zic a E30 M3 este o masina destul de sigura, dar foarte pretentiosa. Aici este un exemplu: Am fost lovit de un Chevy pick up truck care mergea cu 50 mile/90KMH pe ora :crybaby: ![]() Am putut sa plec cu masina de la locu de accident si masina tot mergea drept cu 100/kmh pina acasa. In orce caz, nu am putut sa stau mult fara un alt M3, si am cumparat pe Zinno.. ![]() ![]() Cu tot ce vreau sa spun ca si la timpul acesta, the E30 M3 este o masina destul de stabila, si pretulire to continua sa creasca. As vrea sa vad si eu M3's din Romania, si sa vad cum sin modified acolo. Keep the legend alive, Dan -------------------- Dan
DTM- "Unsere sport heißt Perfektion" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:55 AM |