![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
acum cateva zile ...cam 3 zile..am vandut e 36-ele si am zis sa trec la urmatoarea clasa de bmw....pt ca daca iti place bmw-ul prima data incerci seria 3 si daca iti place si ramai la bmw treci la seria 5 ...daca devi pasionat urmeaza 7-arul si cand devi deja 100% bmw treci la seria 8
![]() ![]() acum despre masina... este an 92' in 2009 a intrat in tara nu prea a fost folosita ea nu a fost FL dar a fost atinsa in bot si a fost facuta FL 2.5 benzina eu zic ca merge in mintile lui si trage bine sa ma uit zilele care vine daca are blocant pt ca nu prea mi am dat eu seama pana acum ![]() masina a fost in bucuresti si a primit atentiile oamenilor cu inimi marinimoase care impart in stanga si in dreapta atentii pt masini frumoase(mortii si familiilor sunt pomenite in fiecare zi ) ![]() oricum mai bine va arat poze..ca ele spun mai multe ..... ![]() ................ alte poze............. This post has been edited by alexandruozn: Sep 21 2011, 09:06 PM -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
superba
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 02:08 PM |