![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Cam orice, dar as prefera un seria 3, nu conteaza cat de vechi. Chiar si inainte de serii.
Nu ma deranjeaza cilindree sau diesel/benzen. Daca aveti vreun pont, nu va sfiiti. Vreau sa-mi gasesc de treaba peste iarna iar asta mi se pare o idee buna ![]() Sper sa gasesc ceva, oricum caut in continuare si pe site-urile de profil. Inca n-am gasit nimic interesant, doar cateva japoneze. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Am gasit o vectra foarte ieftina si-am luat-o.
Initial vroiam sa iau e30-ul lui alex_maniacu, dupa ce inainte de asta vroiam e21-le lui. Din pacate n-am vandut corsa destul de repede si dupa ce am dat-o n-am mai avut destui bani sa iau nici e30ul. Vectra-i cam batuta ea asa de vreme, dar merge si-i mai mare decat corsa. E nasol ca nu prea da caldurica, si nici apa nu prea urca. Am sa-i schimb termostatul, poate rezolv problema. In rest, ca sa trec iarna cu ea e ok. Am sa caut anul viitor alt bmw, sper sa-mi mearga mai bine decat anul asta. Mnah, asta e. Topicul se poate lasa deschis, poate mai cauta si altcineva bmw-uri. Nu stiu. Cum vreti. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 03:48 AM |