![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
detalii si mai multe poze putin mai tarziu
![]() masina este completa 100% si functioneaza tot la ea -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
deci
l-am sunat pe propietar sa-mi mai zica si alte preturi si mi-a zis sa ma duc luni la el sa le stabilim impreuna @jaffar strut barul vrea mult pe el, nici nu am curaj sa pun pretul ca daca ai facut atata tam-tam pt kitul ala ca e mult 200E imi dau seama cum ai sa faci daca o sa auzi pretul:D,da-mi PM si spune-mi cat esti dispus sa oferi sa stiu ce vb cu el inca nu s-a dat nimic de la masina, cand sa se dea, azi noapte, iar oglinda mi-am permis sa mi-o insusesc ... e vre-o problema???? pe mine nu ma intereseaza care cumpara, care a fost primul, al doilea, parerea mea e sa vb intre voi civilizat , sa nu va faceti tarani si alte alea ca nu-i frumos, hotarativa si care vine primul cu BANU' marfa e a lui !!!! :nod: -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 04:03 AM |