![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 8 Joined: 20-September 10 From: Campulung/Bucuresti Member No.: 3,550 Car: e28 Engine: m20b25 171 hp ![]() |
Va salut.Urmaresc acest site de ceva vreme dar acum am devenit si membru.
Anul trecut am acizitionat ca prima mea masina un e28..intr-o stare destul de jalnica.Fabricat in 87 gama cu ABS si aer conditionat.M-am apucat de el l-am desfacut tot am facut toata tablaria la el absolut tot nu mai are gram de rugina.L-am modificat putin la exterior cat sa fie mai tineresc dar nu sa il tiganesc.In fine... pun ceva poze si niste detalii pentru ca m-am hotarat sa il vand ![]() DE VANZARE / VARIANTE BMW E28 rechin ''OLD SCHOOL CAR'' Pentru pasionati!!!!! -Motor: 6 cilindri injectie multipunct alezaj 2.5l comprimat(11bari,stoc 8,5) 171CP,recent facut de la 0(500km),nu bate nu troncane nu papa ulei.ofer test compresie,11 bar fiecare cilindru ,Consum combinat 10%!!!!!! -Suspensie:refacuta fata-spate,pe spate are 2 randuri de amortizoare:aer-ulei -Frane:discuri fata spate ventilate de seria 7 model e32 -Masina a fost reconditionata complet de la A-Z,toata tinichigeria,partea mecanica totul in regula -Dotari de farbica: ABS,Servo total(directie-frana)Inchidere centralizata,Clima cu reglaj de temperatura, Geamuri electrice, Oglinzi electrice heliomate, Volan reglabil in 2 pozitii,Fete usi imbracate in piele.Computer bord indica Oil service,Inspection -Aftermarket:folie omologata RAR,linie audio JVC,Angel Eyes, scaune fata E36 reglabile in 3 pozitii,imbracate in imitatie piele rosu-negru, cotiera fata-piele, spate, senzor temperatura motor, stopuri HELLA SMOKE ,jante originalte bmw+distantiere 28mm fata. -ITP decembrie 2011,asigurare decembrie 2010 - Defecte: debimetrul aer dereglat(masina nu functioneaza la capacitatea maxima Se poate merge cu masina fara probleme.+ farurile cam invechite-matuite. Pret:800 E sau variante la preturi reale.Eventual mai dau si o motocicleta Honda CBR 600 F3 120 CP -impecabila- imatriculata RO. Totul se discuta la fata locului. tel: 0746643487/0762633062 Masina o dau la pretul asta pentru ca am nevoie mare de bani.In ea s-au investit cel putin 1500 euro...Motorul nu este trecut in acte este de urs de 2.5 cu chiuloasa de 2.0 si pistoanele usurate de la 415 grame la 405..motorul are 11 compresia pe fiecare piston.Ofer test la fata locului.Are cuzinetii schimbati arborele rectificat la R1.totul functioneaza pe masina.Taxele se platesc pe 2.0 masina este pe numele unui var al meu si se poate circula cu numerele actuale cat doreste cumparatorul.Masina este scoasa de la finante si nu se plateste impozit pe ea,doar asigurare si rovineta,altceva nimic si nu te intreaba nimeni de sanatate.Ofer orice procura absolut totul legal intre proprietar si posibilul cumparator. pun ceva poze.....merita vazute cel putin!!! Masina a fost vopsita total de 2 ori!!!!!! si modificata de 2 ori.Acum este gri carbon+negru mat ultimele poze cele cu jantele albe..asa este masina acum!! Accept orice fel de variante..... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 61 Joined: 4-September 09 Member No.: 2,945 Car: In cautare ... Engine: Nu conteaza ![]() |
Merge F2-ul ala 280 cand o sa fie bunica virgina din nou
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 09:26 PM |