![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Am gasit pe net pozele din link. Un Belgian care restaureaza un BMW 2002. Sunt multe poze. Multe, dar merita.
http://smg.photobucket.com/albums/v467/bee...002/BMW%202002/ ![]() -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
am remarcat o oglinda serbing, model identic (exceptie finisarea) de care are si tatal meu prin casa ramasa de la furioasa dacie 1100 de raliu
![]() e de domeniu SF ce se intampla acolo; aici (Romania) nici daca ai resurse nu ai aceasta calitate. Imi povestea cineva (care acum e la autoklass - piese) ca prin cariera lui a trecut si printr-o firma de reconditionari auto (el are o skoda 1000mb si-un merc w124 "tzipla"). La societatea aia se faceau niste nemernicii de te durea capul iar la final, cand venea clientul, totul se prezenta cu mare fast. Culmea, acolo aveau dotarile necesare dar voiau sa onoreze cat mai multe comenzi. Doar sa ai propriul garaj cu propriile scule si cu propriile cunostinte, asa cum se vede acolo. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:08 AM |