![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,305 Joined: 1-May 07 From: BUCURESTI Member No.: 917 Car: E34 Engine: 525I 24V ![]() |
Dupa multi ani, in care am fugit de E30, am achizitionat unul, prin buna vointa lui Fistaccio.
![]() Masina are multe bube dar cu timpul se rezolva tot. Sa rezolvat si cu aeroterma, acuma baga si ea caldura. Multumesc Gabi 323i. ![]() De cand am luat masina am schimbat pana acum urmatoarele. 1) Toba intermediara 2) Cureaua de accesorii 3) Bateria 4) Cauciucuri fata 5) Bujii 6) Curea de distributie + rola 7) Dispersoare fata 8) Ulei motor + filtru ulei 9) Filtru de aer 10) Rezitenta pentru trepte de viteza la aeroterma Cam atat pana acum, si lista ramane deschisa. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
te-ai scos ! multa bafta de masina si reparatii minime ! daca-ti faci un set de articulatii fata reglabile, ai scapat de belele. acum depinde si ce motorizare are. grija mare sa ai scurgerile din praguri si usi desfundate
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,305 Joined: 1-May 07 From: BUCURESTI Member No.: 917 Car: E34 Engine: 525I 24V ![]() |
te-ai scos ! multa bafta de masina si reparatii minime ! daca-ti faci un set de articulatii fata reglabile, ai scapat de belele. acum depinde si ce motorizare are. grija mare sa ai scurgerile din praguri si usi desfundate Urmeaza multe modificari la masina, dar toate la timpul lor. Masina este un 320i, care spre surprindea multor persoane trage "grav", si am aflat si de ce. Monstru are un grup de 3.45. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 06:47 PM |