![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
Am si eu o nelamurire, POTI SCAPA DE IMPOZITUL AUTO DACA ITI SCOTI MASINA DE LA FISC DOAR FACUND UN CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE LA MISTO CU CINEVA DIN FAMILIE DE INCREDERE SI SA TE SCAZI CU EA DE LA FISC?
cel putin asa se lauda unu cu un jeep prin cartier ca a scapat de impozit Intrebarea mea e: Te poate verifica cineva in legatura cu asta? Mai poti face un ITP? Un RCA? Daca o dai mai departe e o problema daca o baga celalalt la fisc? sa zicem prin absourd ca o declasa sa fie totul in regula cu acte tot... Existra vreun inconvenient de orice fel in asta? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
am radiat eu 2 masini acum o saptamana de la Pitesti, una s-a vandut in Bucuresti, cealalta in Slatina, si nu a fost nici o problema la radiere. am folosit copie dupa carte, dupa CI cumparatorului si fisa de radiere/inmatriculare completata la masina, si contractul de V-C in copie. am preferat sa nu fac manevra cu scoaterea de la fisc a masinii, daca se face o razie cu verificare in baza fiscului figurezi ca si cum ai conduce o masina neinmatriculata, deoarece la vanzare vanzatorul trebuie sa scrie in talon data la care a instrainat masina, iar cumparatorul are un termen fix in care mai poate circula cu ea pe numele fostului proprietar.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 11:35 PM |