![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
Am si eu o nelamurire, POTI SCAPA DE IMPOZITUL AUTO DACA ITI SCOTI MASINA DE LA FISC DOAR FACUND UN CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE LA MISTO CU CINEVA DIN FAMILIE DE INCREDERE SI SA TE SCAZI CU EA DE LA FISC?
cel putin asa se lauda unu cu un jeep prin cartier ca a scapat de impozit Intrebarea mea e: Te poate verifica cineva in legatura cu asta? Mai poti face un ITP? Un RCA? Daca o dai mai departe e o problema daca o baga celalalt la fisc? sa zicem prin absourd ca o declasa sa fie totul in regula cu acte tot... Existra vreun inconvenient de orice fel in asta? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
Felicitari, atunci nu te inteleg de ce nu ai fi de acord cu scoaterea de la fisc a masinii in Ro, dac as fi in Germania te as intelege sa fi revoltat, acolo beneficiezi de impozitele platite.
This post has been edited by Dani88br: Jan 23 2011, 10:15 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
Felicitari, atunci nu te inteleg de ce nu ai fi de acord cu scoaterea de la fisc a masinii in Ro, dac as fi in Germania te as intelege sa fi revoltat, acolo beneficiezi de impozitele platite. m-ai inteles gresit. sunt perfect de acord, beleaua este ca daca vorbiti mult si la vedere, o sa se gaseasca vreun cretinel sa taie teava si de la "combinatia" asta. ca daca cineva isi face un e34 full scos de la fisc, chiar nu vad vreun motiv rational sa-l mai vanda ever. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
m-ai inteles gresit. sunt perfect de acord, beleaua este ca daca vorbiti mult si la vedere, o sa se gaseasca vreun cretinel sa taie teava si de la "combinatia" asta. ca daca cineva isi face un e34 full scos de la fisc, chiar nu vad vreun motiv rational sa-l mai vanda ever. Chestia asta e destul de veche. Ştiu ei toate şmecheriile. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 05:14 AM |