![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 19-July 10 From: satu mare Member No.: 3,462 Car: 525 tds e34 Engine: 525 tds 143cp ![]() |
Dupa multe asteptari si sacrificii am reusit sa achizitionez un coding plugin pt obc 4 525 tds din 95
L-am montat totul mergea perfect dar am uitat sai pun doua din cele 3 beculete care lumineaza obc-ul , asa ca l-am scos i-am pus beculetele dupa care lam montat la loc ZBENG!!! spre mirarea mea, mi-a aparut din nou mesajul (pppp) , iam deconectat bateria dar fara nici un rezultat am tot citit pe forumuri dar nici o solutie concreta Orice informatie este binevenita daca stie cineva care ar fi problema merci anticipat!!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Pai daca nu reusesti, incearca sa-l incarci pe transfer.ro si pune link-ul. O sa fie valabil parca 7 zile, pana atunci poate te ajuta cineva cu traducerea.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 08:06 PM |