![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 19-July 10 From: satu mare Member No.: 3,462 Car: 525 tds e34 Engine: 525 tds 143cp ![]() |
Dupa multe asteptari si sacrificii am reusit sa achizitionez un coding plugin pt obc 4 525 tds din 95
L-am montat totul mergea perfect dar am uitat sai pun doua din cele 3 beculete care lumineaza obc-ul , asa ca l-am scos i-am pus beculetele dupa care lam montat la loc ZBENG!!! spre mirarea mea, mi-a aparut din nou mesajul (pppp) , iam deconectat bateria dar fara nici un rezultat am tot citit pe forumuri dar nici o solutie concreta Orice informatie este binevenita daca stie cineva care ar fi problema merci anticipat!!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 19-July 10 From: satu mare Member No.: 3,462 Car: 525 tds e34 Engine: 525 tds 143cp ![]() |
Am deconectat bateria de la masina , am scos obc afara , am scurcircuitat cele doua borne cu o sarma timp de 5 zile nu mam atins de masina si dupa aceste asteptari tot mesajul (pppp) a-mi apare pe obc..........
Ar fi o posibilitate sai scot ecu afara sau ce naiba sai mai fac? |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
Am deconectat bateria de la masina , am scos obc afara , am scurcircuitat cele doua borne cu o sarma timp de 5 zile nu mam atins de masina si dupa aceste asteptari tot mesajul (pppp) a-mi apare pe obc.......... Ar fi o posibilitate sai scot ecu afara sau ce naiba sai mai fac? salut, din cate am patit si eu in ultimii ani pe la masina cand imi aparea mesajul in bord PPP la modelele E36 de regula schimbam ceasurile, pentru ca nu mai erau bune, poti incerca sa vezi daca ai unde sa citesti acel cod plug iar daca gasesti sa il scrii pe altceva, in ideea in care asta nu mai functioneaza bine. Alta idee sincer acum nu am dar este destul de posibil ca acel cod plug fie nu merge cu ceasurile tale bine fie cu obc-ul, unu din astea. |
|
|
![]()
|
|
Am deconectat bateria de la masina , am scos obc afara , am scurcircuitat cele doua borne cu o sarma timp de 5 zile nu mam atins de masina si dupa aceste asteptari tot mesajul (pppp) a-mi apare pe obc.......... Ar fi o posibilitate sai scot ecu afara sau ce naiba sai mai fac? salut, din cate am patit si eu in ultimii ani pe la masina cand imi aparea mesajul in bord PPP la modelele E36 de regula schimbam ceasurile, pentru ca nu mai erau bune, poti incerca sa vezi daca ai unde sa citesti acel cod plug iar daca gasesti sa il scrii pe altceva, in ideea in care asta nu mai functioneaza bine. Alta idee sincer acum nu am dar este destul de posibil ca acel cod plug fie nu merge cu ceasurile tale bine fie cu obc-ul, unu din astea. Bine dar unde sa citesc cod pluginul sau unde se poate rescrie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 01:32 AM |