![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 11-November 05 Member No.: 96 ![]() |
Salut!
De ce M3 E30 este considerata o masina nesigura? Offtopic: Ati vazut filmul cu pustiul de 15 ani care a furat un M3 E30 in Sua? I-a facut varza pe politisti! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
QUOTE (Viper05) Si pentru cei care chiar nu vor sa inteleaga: e21 e mai slab la capitolul siguranta pt ca in vremea aia NU prea existau masuri de siguranta impuse la construirea masinilor noi,pe cand azi ele sunt impuse prin lege,nicidecum ca BMW ar fi mai slab ca Dacia
prin acest post nu vreau sa ma contrazic cu tine dar am vazut o gramada de e21/e30 loviti si mi-am dat seama cam ce masini sunt, insa nu am vazut nici un logan si cu parere de rau spun ca tare as vrea sa vad unul sa stiu cam ce se intampla cu cei din interiorul masinii (repet, Doamne fereste, nu vreau raul nimanui, mai bine sa nu vad decat sa-mi zica cineva ca am fost coabe). mie unul mi se pare loganul un fel de nova/solentza........ si stim toti cam ce fel de masini sunt astea -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:51 AM |