![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,030 Joined: 17-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,909 Car: E34 520i ex E32 730i Engine: M50 150CP, SAAB 9000 CSE ![]() |
Ce pareri aveti referitoare la putere, comportament, cutie de viteze automata vs cutie manuala si consum la un E34 535i? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
La asta ma gandeam si eu. Ca o foloseste in alta parte unde poate ca nu-s asa prohibitive taxele.
Eu am avut un E32 cu M30B35, cutie automata. Nu l-am tinut mult, nici nu l-am trecut pe numele meu (apropo este iar la vanzare, de data asta pe 350e - fara itp/asig) si chiar mi-a placut motorul cum trage. Singura problema de nerezolvat a fost debitmetrul, eu n-am vrut sa cumpar unul nou, iar cel sh care l-am pus pe masina, la fel ca cel dinainte, era desigilat iar masina chiar daca tragea bine, nu era constanta senzatia. A, si ii mai lipsea o fisa cu un senzor cred, n-am stat sa studiez problema, asa mi s-a zis doar. Automata mi s-a parut criminala, iar la kickdown am reusit s-o pun de-a latul strazii. Schimba foarte frumos in orice treapta si chiar nu cred ca a fost cea mai menajata cutie ever. Ca la orice SH (si chiar si la unele noi) tine de noroc treaba asta. M30 cu manuala n-am condus, n-am de unde sa-mi dau seama care-i mai practica si care nu. Eu poate am fost si "biased" de faptul ca n-am mai condus automate inainte. In rest instalatia electrica era un cosmar, s-a intamplat probabil cineva sa-si bage nasul pe acolo si in lipsa de cunostinte despre calculatoarele de comfort s-o fi legat cum a vrut. Iar consumul era 16-17 la mers economic. Stiu ca nu-i despre E34 dar e despre motor. M-am dat si cu un E34 cu M20B25 manual si mi s-a parut foarte agresiva. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 10:14 AM |