![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 16-August 08 From: valcea Member No.: 1,745 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Salut,poate intrebarea suna aiurea un pic,insa chiar am o problema,sa detaliez un pic,pt ca masina este joasa si scaunele sunt sport ma descruc foarte greu cand ma dau jos,problema la mine nu mai este ca ma ajut de stalpul de la parbriz,imi tensionez coapsa stanga puternic si ies,problema este cu pasagerii,sunt persoane care atunci cand ies din masina si nu poate sa o faca cu usurinta se sprijina in cotiera,la unele le spun,la altele nu mai am rabdarea.Intrebarea mea este cat de rezistenta este si daca cuiva i sa intamplat sa se rupa,nu stiu ce ma fac cu ele,cred ca in gandul nostru,al meu si al lor,e o invinuire reciproca,asadar vroiam asa sa stiu daca e facuta strong sau astept sa cedeze.......
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Ai cotiera cris? Pentru ca daca n-ai, s-ar putea sa nu mai poata nimeni sa-ti coboare din masina si apoi te apuci sa-i muti in spate... o sa mearga usurel primii trei dar de la 4 in sus ce faci?
![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
bogdyy, stii cat mi-as dori sa-ti vad masina? de ce nu o prezinti in sectiunea "masina mea"?
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
-edit- am citit prost.
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:02 AM |