IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Vand / Schimb BMW E36 318i
trafy
post Nov 7 2010, 09:03 AM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
From: Rm.Valcea
Member No.: 3,641
Car: E36
Engine: M43 1.8 115 CP

An fabricatie 07-1994, adusa in tara anul trecut in Iunie, 280.000 km, trapa electrica, oglinzi electrice si heliomate, faruri cu lupa, Xenon pe faza scurta 6000k, proiectoare clare, eleron MS-Design, pleoape Kamei, arcuri sport KW, telescoape noi Shachs pe gaz, pleoapa luneta, inchidere centralizata, 2 airbag-uri ( expira in 2015 ), ABS, Servo directie, Mp3 + 6 boxe + statie + subwoofer, evacuare finala sport YED, triple ///M, OBC 7 butoane, motoras relanti nou, ulei si filtre schimbate recent, brate noi, pivoti noi, bielete noi, tampoane motor noi, bucshi noi, rulmenti spate noi, termostat nou, 2 cauciucuri iarna + 2 vara noi , directie facuta, rotile echilibrate, bendix nou, rezerva noua , folie fata-spate omologata, bujii BOSCH Super 4 noi, Airbag-urile sunt verificate si nu sunt expirate ( expira in 07-2015 ), au eticheta pe ele, mai multe informatii pe messenger sau e-mail !!! Accept unele variante doar cu auto inscrise si sa fiti propietar !!!!! Nu ofer diferenta !!! Nu ma intereseaza masinile neinscrise si cele la care nu sunteti propietari. De preferat schimb cu Coupe ( stiu ca este mai scump dar ma gandesc ca e cineva care vrea sa treaca la 2 usi ), nu ma intereseaza motoare mai mari de 2.0...1.8is ar fi perfect, nu ma intereseaza dotarile.

Pret: 2300 euro usor negociabil

Attached thumbnail(s)
Attached Image
Attached Image
Attached Image
Attached Image

Attached Image
Attached Image
Attached Image

--------------------
Mandru posesor de BMW
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
- trafy   Vand / Schimb BMW E36 318i   Nov 7 2010, 09:03 AM
- - trafy   QUOTE (trafy @ Nov 7 2010, 10:03 AM) An f...   Nov 12 2010, 10:08 AM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 08:19 PM