![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 45 Joined: 13-July 06 Member No.: 382 ![]() |
Nu stiu daca sa mai discutat, cat cheltuiti cu masinile voastre? Ma refer procent din venituriile voastre? Consider ca intr-o tara normala si un venit normal, cheltuielile cu masina luna de luna nu ar trebui sa depaseasca 10% din venit , sa zicem un maxim 15%. Aici se include benzina , asigurare, taxa de drum , intretinerea masini, etc. Cunosc multe persoane care au dat o gramada de bani pe masina si la urma sa nu aibe bani de benzina, de intretine etc.Cu toate ca puteau sa-si cumpere o masina mai ieftina pe care sa si-o permita( Cei pasionati nu sunt inclusi
![]() Va rog sa nu discutam sume de bani , consider ca este irelevant.......daca se poate doar in procent.. In cazul meu, undeva intre 7 - 10%, |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 45 Joined: 13-July 06 Member No.: 382 ![]() |
Eu cel putin nu mai vreau sa bag bani cu taraita intr-o masina.Pasiunea costa si momentan nu sunt dispus sa cheltui putin cate putin si sa nu iasa ceva ce vreau eu. Tocmai deaia stau pe tusa vreo 2-3 ani si pe urma pot sa imi fac un E21, E28 sau E24 asa cum vreau eu.Apropo, poate ca-l stiti sau nu , un site cu piese noi si reconditionate http://www.wallothnesch.com/e/frameoffer.htm . Calculat ma costa in jur de 5000 E sa imi fac o masina cum vreau eu. Eu zic ca merita asteptarea
Si in legatura cu QUOTE Se zice ca ai exact atati bani cati cheltuiesti. Desigur, exista si optiunea de a-ti propune sa fii cel mai bogat mort din cimitir... atunci sa nu mai muncim sau sa ne punem bani de pensie ca poate murim si o facem degeaba...Fiecare face ce vrea cu bani lui, dar si sa investesti intr-o masina si sa nu fie exct cum vrei, este dezamagitor. Cazul lui Ciupanezul, ca sa tii o masina sa arate pe placul tau si sa fie in conditii tehnice bune este extrem de costisitor. Sunt putini ca el care sa nu o ia pe scurtaturi in intretinerea masini. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 09:12 PM |