![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 45 Joined: 13-July 06 Member No.: 382 ![]() |
Nu stiu daca sa mai discutat, cat cheltuiti cu masinile voastre? Ma refer procent din venituriile voastre? Consider ca intr-o tara normala si un venit normal, cheltuielile cu masina luna de luna nu ar trebui sa depaseasca 10% din venit , sa zicem un maxim 15%. Aici se include benzina , asigurare, taxa de drum , intretinerea masini, etc. Cunosc multe persoane care au dat o gramada de bani pe masina si la urma sa nu aibe bani de benzina, de intretine etc.Cu toate ca puteau sa-si cumpere o masina mai ieftina pe care sa si-o permita( Cei pasionati nu sunt inclusi
![]() Va rog sa nu discutam sume de bani , consider ca este irelevant.......daca se poate doar in procent.. In cazul meu, undeva intre 7 - 10%, |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Nu sunt de acord, nu e o regula. Depinde de proprietar. Daca are o pasiune deosebita pentru masina, va investi in ea, indiferent de anul de fabricatie, toti banii disponibili pentru asta. Am vazut destui cu masini vechi mergand cu ele pana raman fara roti. Costurile intretinerii unui e46 ar trebui sa fie mai mari oricum.
This post has been edited by tomado e28 owner: Nov 2 2010, 09:57 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 05:21 PM |