![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 45 Joined: 13-July 06 Member No.: 382 ![]() |
Nu stiu daca sa mai discutat, cat cheltuiti cu masinile voastre? Ma refer procent din venituriile voastre? Consider ca intr-o tara normala si un venit normal, cheltuielile cu masina luna de luna nu ar trebui sa depaseasca 10% din venit , sa zicem un maxim 15%. Aici se include benzina , asigurare, taxa de drum , intretinerea masini, etc. Cunosc multe persoane care au dat o gramada de bani pe masina si la urma sa nu aibe bani de benzina, de intretine etc.Cu toate ca puteau sa-si cumpere o masina mai ieftina pe care sa si-o permita( Cei pasionati nu sunt inclusi
![]() Va rog sa nu discutam sume de bani , consider ca este irelevant.......daca se poate doar in procent.. In cazul meu, undeva intre 7 - 10%, |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
eu...nu pot calcula un procent din salariu ca nu am salariu
![]() insa,din ce incasez prin alte mijloace(din fericire legale ![]() ![]() ![]() si benzina ma omoara,,,,si nu stau intr-un oras aglomerat,nu am nici semafoare aici,insa de colo colo zilnic ajung sa indop rezervorul cu 10litri la 2-3 zile....noroc ca nu sunt navetist ceva ma termina... uneori imi doresc sa nu fi fost asa pasionat,sa las cazanu in pace,fie el e12 sau opel corsa,sa pun benzina si atat...vb vine,adica sa nu mai bag atatia bani in piese,marea majoritate noi..dar apoi ma trezesc,vad ca e 7dim si ca incepe o noua zi,poate mai plictisitoare sau plina de reparatii la rechin ![]() scz daca am deviat de la topic... -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 12:21 AM |