![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 1-November 05 From: Bucuresti Member No.: 82 Car: E46 320d/2002 Engine: 2L 150CP ![]() |
mi se tot aprinde de la o vreme beculetu ala cu o bila mare care vine peste omuletzu ala rosh' legat de scaun. se aprinde in general cand e cineva pe locu din dreapta si se stinge dupa cateva minute. care-i faza? am inteles ca e senzorul de airbag, dar de la ce s-a defectat...????
o fi din cauza ca am pus prea multa greutate pe scaunu din dreapta? sau ca am proptit usor botu masinii intr-un gard d ciment? ![]() -------------------- Black E46 320d
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Pai contactele imperfecte nu au program stabil
![]() Dar, ca sa fii sigur ce ceea ce se intampla, vezi ce coduri de eroare ai in computerul masinii. Unii ziceau ca ar fi bine sa dai cu spray pe mufa de sub scaun (sa nu ai cheia in contact cand demontezi mufa aia, ask me how I know ) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:48 AM |