![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Pun si eu o intrebare.
Care ar fi riscurile montarii unei instalatii GPL pe un motor 2.5i vanos. In cazul de fata E34-ul meu. Costuri m-am interesat si ... nu sunt atat de mari. Pp. ca in timp s-ar amortiza investitia. A mai facut cineva acest lucru? -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
daca te documentezi cu rabdare si alegi una buna, de generatie noua (nu turcica) masina o sa fie ok. as recomanda o spalare/decolmatare a circuitului de ungere, curatare cel de racire si verificare termostat, un ulei de calitate cu recomandare de GPL si esti sef.
la mihai inclin sa cred ca racirea a fost de vina pt fisura, gazele mai greu. amortizare in fct. de km. asta doar tu poti sa stii. |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
daca te documentezi cu rabdare si alegi una buna, de generatie noua (nu turcica) masina o sa fie ok. as recomanda o spalare/decolmatare a circuitului de ungere, curatare cel de racire si verificare termostat, un ulei de calitate cu recomandare de GPL si esti sef. la mihai inclin sa cred ca racirea a fost de vina pt fisura, gazele mai greu. amortizare in fct. de km. asta doar tu poti sa stii. Intr-adevar ... e o decizie greu de luat. Oricum ar fi... si asta costa bani. Daca pun si impozitul pe anul asta si asigurarea... ajung cu cheltuielile intr-o 1000 de EURO. Iar pretul masinii ramane la fel. Practic... dau jumatate din valoarea ei (sa zicem ... mai ales la preturile din ziua de azi).... fara sa ma folosesc de banii astia. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 12:28 AM |