![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 160 Joined: 23-January 10 From: bucuresti Member No.: 3,183 Car: e21 Engine: m10 315 75cp ![]() |
un client cu care am devenit prieten m-a sunat la nici o zi dupa ce i-am inlocuit ceva la masina , e 60 , am crezut initial ca s-a intamplat ceva , ce credeti : a luat pe talpa pantofului drept o guma de mestecat , aruncata probabil din gura vreunui nesimtit , nu vreau sa fiu rautacios , putea fi si un copil , cand s-a incalzit in masina , a incercat sa puna frana si a avut un soc : nu putea lua piciorul dupa acceleratie , sperietura mare , prezenta de spirit si oportunist a tras frana de mana si a scapat oarecum , neaprinzandu-se stopurile de frana la atins in spoiler spate , culmea tot un e 60 , nici unul avand pretentii , adica ft. usor , deci atentie in ce calcam , sa nu dam cu capul in pragul de sus
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Nu asta era ideea.
![]() Putea sa fie din franta cel din primul film, iar politistul sa fie anti-parisiens. Ori sa fie un M5 vs Lambo, intre prieteni. Ori un om la intamplare beat la volan. E aceeasi idee si cu posterul care l-am pus mai demult apropo de olimpiada speciala, pentru care am luat warn. Sunt oameni si oameni. Nu conteaza natia, conteaza diversitatea genetica, cultura, experienta. Conteaza cum cresti un copil. Vorba aia: cum iti asterni, asa dormi. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 09:34 PM |