![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 160 Joined: 23-January 10 From: bucuresti Member No.: 3,183 Car: e21 Engine: m10 315 75cp ![]() |
un client cu care am devenit prieten m-a sunat la nici o zi dupa ce i-am inlocuit ceva la masina , e 60 , am crezut initial ca s-a intamplat ceva , ce credeti : a luat pe talpa pantofului drept o guma de mestecat , aruncata probabil din gura vreunui nesimtit , nu vreau sa fiu rautacios , putea fi si un copil , cand s-a incalzit in masina , a incercat sa puna frana si a avut un soc : nu putea lua piciorul dupa acceleratie , sperietura mare , prezenta de spirit si oportunist a tras frana de mana si a scapat oarecum , neaprinzandu-se stopurile de frana la atins in spoiler spate , culmea tot un e 60 , nici unul avand pretentii , adica ft. usor , deci atentie in ce calcam , sa nu dam cu capul in pragul de sus
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Nu.
Vreau să spun că lumea nu e needucată doar în privinţa aruncării gumei de mestecat pe jos ci în general. Se aruncă pe jos sau chiar de pe geamul maşinii cam orice, lipsa de civilizaţie se poate vedea în foarte multe aspecte. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 09:33 PM |