![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
Salutare in noaptea asta am cumparat un motan din 1996 cu AC, este 1.8TDS, si deja am descoperit ca seara nu se aprind luminile in bord:)), usa din dreapta nu se deschide pe dinafara, si curge motorina pe la o conducta , de conducta stiam, de restu nu.
Acum sa imi spuneti si voi mie de ce naiba sa ma mai uit si la ce naiba sa ma ami asteapt :-ss aaa sa nu uit cand iau contactactu, adika dupa ce o opresc se aude un bazait asa in bord ceva timp apoi se opreste si cam atat ptr ziua de azi, doamne ajuta pe maine! PS: sa nu ma criticati de ce am optat ptr 1.8tds, deoarece de benzina nu vreau sa aud ca haleste mult, iar peste 2.0 te nenoroceste impozitul si asigurarea, la asta e bine, poate maine va servesc si cu niste poze. O seara buna! Am dat pe ea lighianul meu de e34 524td 1989, si am luat tigaia de 318tds 1996 cu diferenta de 1000E, poate nu m am intepat mult. This post has been edited by Dani88br: Oct 8 2010, 09:29 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
decand ma plimb cu masina am o preblema care ma enerveaza la culme!
cand aprind farurile nu mi se aprinde consola si bordul luminile in ele ~X( cand se ami aprinde cand nu, depinde, de multe ori nu se aprind!!!! am scos toate releele si sigurantele le am dat cu spray dinala contact cleaner am pus sigurantele exact la valorile specificate in schita aia, releele la locul lor, toate bune si frumoase, dar tot nu imi merg luminile in bord si nici in consola ![]() Am uitat sa specific ceva, kilometrajul se aprinde si asta cand si cand complet, ca sa explic mai pe larg fenomenul, ori de cate ori pun contactul se aprinde prima jumatate de sus din cifre, si tot asa cand are ea chef se aprind complet! Acum ma gandesc sa fac urmatoarele chestii, sa schimb butonul ala deunde aprinzi farurile si ala care reglezi intensitatea la faruri, si am ramas fara idei! Mai stiti si voi vreun truc??? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:55 PM |