![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 218 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 23 Car: M6 Engine: 5000 cmc / V10 / 507 BHP ![]() |
De ceva timp, app 1 luna, am observat un tremurat de sub masina, atunci cand accelerez puternic...
![]() Ma gandesc ca ar putea fi flansa de la cardan, cum a patit Barriton.... voi ce credeti ? : Stiu ca trebuie sa schimb bilete antirului pe spate, dar nu cred sa fie de la asta.... 520i 24v M50 Multumiri si plecaciuni ! :nod: -------------------- BMW M6 / BMW E87 120d / Audi A4 1.8T
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 165 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 48 ![]() |
daca e sa fie ceva legat de cardan e normal sa nu se simta nimic pe loc pt ca pe loc poti sa accelerezi pana taie alimentarea dar cardanu sta pe loc.
pune masina pe o rampa si baga un oki la: tampoane motor, tampoane cutie, flansa dintre cardan si cutie, flansa cu rulment care tine cardanu pe caroserie....si mai da un oki si la diferential sa fie si ala prins bine. daca nu e nimic paici ...sa nu fie ceva legat de ambreiaj. oricum verifica cat mai repede pt ca o vibratie capatata de la flansa de la cardan se transmite si in motor si in cutie si in diferential si in planetare.....si de la o bucata de cauciuc sa nu dai si in altele. -------------------- BMW 520, E12
RIDE LOW AND SLOW !!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 03:30 AM |