![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 11-November 05 Member No.: 96 ![]() |
Salut!
De ce M3 E30 este considerata o masina nesigura? Offtopic: Ati vazut filmul cu pustiul de 15 ani care a furat un M3 E30 in Sua? I-a facut varza pe politisti! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
HORUS - hit and run strategy ?
![]() cine a zis ca M3 e30 e o masina nesigura? mai nesigura comparativ cu ce? la ce fel de sigutantza te referi? sigurantza la franare? la impact? in viraje? comparara cu loganul e irelevanta, de ce sa nu o comparam cu Ford T ? sunt convins ca suntetzi de acord ca sigurantza oricarei masini este suma dintre caracteristicile tehnice ale masinii si constientza/priceperea/experientza celui care o conduce pt Horus - vezi imaginile urmatoare si trage concluziile daca m3 e30 e o masina sigura sau nu. eu as zice ca e f nesigura pe mana unui sofer care sare de pe un motor de 60 cp la unul de peste 150 . evident nu ma refer la m3 neaparat. recunosc ca acum 5 ani ,cand am avut primul e30 325, am avut nevoie de cateva zile sa ma acomodez cu masina si am preferat sa nu ies cu ea pe strada fara sa o cunosc cat de cat. mi s-a parut mai brutala chiar decat m3 e46. e adevarat , shit happens, accidentul se poate intampla nu neaparat din vina celui care conduce m3-ul , dar atunci singura solutzie e sa mergem cu tancul pe strada si sa asteptam sa intre unu cu raba in noi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:52 AM |