![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Ati auzit de vreo firma care monteaza camere video in masina pentru surprinderea si inregistrarea celor care agreseaza masina cand o vad singura pe strada? (de ex. o zgarie pe toate partile pentru ca au impresia ca le-ai ocupat locul de veci)
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() xX ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 545 Joined: 25-October 05 From: London, UK Member No.: 63 Car: K13R - soon Engine: 1.3 4L ![]() |
QUOTE (jaffar) e posibil sa ai ochiul mai sensibil si sa vezi o parte din radiatia aia, desi mi se pare improbabil conform cu ce am citit si quotat mai sus.
La urmatoarea intalnire mergem la un ATM pe langa care trec eu tot timpul seara.. si vedem cine miauna ![]() QUOTE (jaffar) castile alea comunica cu "unitatea centrala" prin infrarosu ? mi se pare o metoda foarte slaba.
E un fel de "cluster-multicast", in sensul ca de obicei, din ce am vazut, sunt cel putin 4 "unitati centrale" pozitionate prin colturile salii, cat mai sus. Se reflecta de toti peretii si cred ca e foarte eficient. -------------------- xi // GSR
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 09:26 PM |