![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Ati auzit de vreo firma care monteaza camere video in masina pentru surprinderea si inregistrarea celor care agreseaza masina cand o vad singura pe strada? (de ex. o zgarie pe toate partile pentru ca au impresia ca le-ai ocupat locul de veci)
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 6 Joined: 25-November 05 Member No.: 106 ![]() |
QUOTE (jaffar) pentru camera de supraveghere, eu vreau sa-mi pun ceva wireless. sint suficient de mici ca sa nu se vada, pui una in fata si una in spate si acoperi tot. receptia in casa, si inregistrarea la miscare prin soft. bonus, infrared
![]() din pacate nu prea merge daca esti "in deplasare" Ai vazut pe undeva wireless cu infrared la un pret decent ? Si ce faci cu ledurile alea de la infrarosu,se cam vad noaptea ! Eu am luat o camera cu infrarosu,da trebuie sa ma cocot in copac sa o montez si mai am si o gramada de cablu,asa ca m-ar aranja wireless cu infrarosu,montata prin masina. Momentan umblu cu banda adeziva pe aripi ,in locul unde erau odata lucas-urile,din motive de ciorditori in foame:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 06:47 PM |