![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Sper ca am nimerit sectiunea.
Din 2007 pana acum o luna parbrizul mi-a fost ca nou. Acum o luna a sarit o pietricica de la un camion si mi-a cauzat o "bulina" cat o amprenta. Ma gandeam sa-l schimb cu cel de pe masina de piese, care nu e afectat in niciun fel. Ieri am mai primit un "cadou", o ciobitura in alt loc. Exista o modalitate de a preveni evenimentele de acest gen? Se poate sa intre apa intre straturile parbrizului prin ciobiturile actuale si sa-mi crape mai rau la iarna? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
@rechin.maro: care e treaba cu unsoarea? Eu ma gandeam sa cumpar o prelata cat mai rezistenta si sa folosesc trenurile pana mai termina astia de reparat din drumuri. Oradea-Arad cred ca e printre cele mai rele drumuri la ora actuala si plin de semafoare.
|
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
@rechin.maro: care e treaba cu unsoarea? Eu ma gandeam sa cumpar o prelata cat mai rezistenta si sa folosesc trenurile pana mai termina astia de reparat din drumuri. Oradea-Arad cred ca e printre cele mai rele drumuri la ora actuala si plin de semafoare. unsoarea siliconica intra intre caroserie si cheder, ingrasa chederul sa nu se usuce si indeparteaza apa dintre cheder si caroserie. daca pui unsoare normala, risti ca fractiile petroliere sa "umfle "iremediabil chederul. daca pui prelata pe masina incearca sa ai cat mai multe piese cu sectiune "L" din polistiren (ambalaj de protectie la colturi frigidere) pe care sa le pui transversal pe masina si apoi prelata, asa faci sa fie mereu o perna de aer intre prelata si masina, nu tine umezeala, incearca sa o parchezi undeva unde bate soarele cat mai mult timp, asa o sa se usuce usor daca ploua / ninge. acu' mai si depinde daca stai la casa / bloc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 01:49 PM |