![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
azi cand am fost la masina sa plec cu ea ce sa vezi... pedala de ambreiaj era super moale
nu e prima oara cand se intampla chestia asta.. problema este la "pompita" de la cutie acum cer si eu sfaturi pentru remediere eu am doua variante 1 cumpar alta pompa la mana a doua si 2 schimb garniturile cu unele noi eu as merge pe varianta cu garniturile noi dar am inteles ca e posibil ca pistonasul sa fie "ovalizat"; exista cumva un kit de reparatie???? astept pareri... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 165 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 48 ![]() |
eu am avut problema asta si la aia de la pedala si sub masina
trebuie intai sa verifici care iti curge. adica unde gasesti lichid de frana..sub masina sau sub pedale. kitul de garnituri e 250.000 lei vechi si pompa era vreo 1.600.000 dupa ce am cumparat vreo 4 seturi de garnituri si nu mi-au mers nici una (probabil facute pe genunchi) am pus garnituri de pompa de frana de dacie care costa 15.000 lei. -------------------- BMW 520, E12
RIDE LOW AND SLOW !!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 04:58 PM |